string(5) "deals" 9,95 ipv 29.95 euro - Crypto Bitcoin Geschenkkaart Prepaid ook Ethereum, Dash en Litecoin | Kortingcity - de marktplaats voor deals
Winkelier plaats uw eigen deal
Ontvang de Kortingcity Deals

9,95 ipv 29.95 euro - Crypto Bitcoin Geschenkkaart Prepaid ook Ethereum, Dash en...

9,95 ipv 29.95 euro - Crypto Bitcoin Geschenkkaart Prepaid ook Ethereum, Dash en Litecoin

9.95

Waarde

66 %

Korting

€ 19.05

Besparing
De veiligste manier voor het opslaan van de cryptomunten is een portemonnee (Crypto portemonnee)U heeft dan ook beide sleutels van deze portemonnee (openbare en persoonlijke sleutel) . De openbare sleutel wordt gebruikt voor de opvang van de munten, die persoonlijke sleutel voor de verzending en ontvangst Online diensten waar men gebruik maakt van een portemonnee, maken geen prive sleutel beschikbaar. Met deze portemonnee heeft u ook geen last van een Hackersaanval. U heeft dus altijd met deze kaart uw cryptomunten op zak, Een waterdichte PVC plastic kaart met twee sleutels (zoals nummer/letter combinatie en QR-code), is de meest veilige methode en de toekomst. De persoonlijke sleutel is bedekt met een krasgebied zoals men kent van de telefoonprepaid kaarten.. Er zitten natuurlijk nog geen munten op de kaart bij levering. Het saldo op de kaart kan gelezen worden via de Blockchain van de betreffende valuta.(Bitcoin/Bitcoin Cash, Ethereum, Dash en Litecoin) Dit zijn ook meteen wat ons betreft de sterkste cryptomunten. Om voor  maximale veiligheid te zorgen, zijn de kaarten met een off line computer gegenereerd en afgedrukt met een kleur sublimatie technologie. Na elke afgedrukte kaart, worden beide codes vernietigd door een geautomatiseerd script. Elke kaart is dus uniek en kan niet worden herdrukt. 
 
U kunt kiezen uit 5 optiesKeuze 1 :Geschikt voor de BITCOIN Blockchain ook voor de BITCOIN van Cash munten.
Keuze 2: Geschikt voor de Ethereum munt.
Keuze 3: Geschikt voor de Dash munt.
Keuze 4: Geschikt voor de Litecoin.
Keuze 5: 4-pack voor deze 4 kaarten samen.

Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes

hoogtepunten

 • De veiligste manier voor het opslaan van de cryptomunten is een portemonnee (Crypto portemonnee)U heeft dan ook beide sleutels van deze portemonnee (openbare en persoonlijke sleutel) . De openbare sleutel wordt gebruikt voor de opvang van de munten, die persoonlijke sleutel voor de verzending en ontvangst Online diensten waar men gebruik maakt van een portemonnee, maken geen prive sleutel beschikbaar. Met deze portemonnee heeft u ook geen last van een Hackersaanval. U heeft dus altijd met deze kaart uw cryptomunten op zak, Een waterdichte PVC plastic kaart met twee sleutels (zoals nummer/letter combinatie en QR-code), is de meest veilige methode en de toekomst. De persoonlijke sleutel is bedekt met een krasgebied zoals men kent van de telefoonprepaid kaarten.. Er zitten natuurlijk nog geen munten op de kaart bij levering. Het saldo op de kaart kan gelezen worden via de Blockchain van de betreffende valuta.(Bitcoin/Bitcoin Cash, Ethereum, Dash en Litecoin) Dit zijn ook meteen wat ons betreft de sterkste cryptomunten. Om voor  maximale veiligheid te zorgen, zijn de kaarten met een off line computer gegenereerd en afgedrukt met een kleur sublimatie technologie. Na elke afgedrukte kaart, worden beide codes vernietigd door een geautomatiseerd script. Elke kaart is dus uniek en kan niet worden herdrukt. 
   
  U kunt kiezen uit 5 optiesKeuze 1 :Geschikt voor de BITCOIN Blockchain ook voor de BITCOIN van Cash munten.
  Keuze 2: Geschikt voor de Ethereum munt.
  Keuze 3: Geschikt voor de Dash munt.
  Keuze 4: Geschikt voor de Litecoin.
  Keuze 5: 4-pack voor deze 4 kaarten samen.

Map & Locatie

9,95 ipv 29.95 euro - Crypto Bitcoin Geschenkkaart Prepaid ook Ethereum, Dash en Litecoin

Kortingcity

Www.kortingcity.nl

Landelijke Deal

Nederland

http://www.kortingcity.nl

 
Inloggen
Nieuw? Registreren
Nieuw? Registreren
 
Vrienden doorsturen
 
Onze RUBRIEKEN
 
Side Deal
 
 
Zet uw bedrijf op de kaart

Leer hoe Kortingcity Deals veel klanten kunnen opleveren, zonder risico!Ontdek hoe!